Publicitat
Publicitat

Tour

La policia deté un corredor de l'equip Cofidis en una batuda antidopatge

El francès Remy Di Gregorio es troba detingut producte de l'operació iniciada des de l'any passat per un jutge d'instrucció de la ciutat de Marsella

Un corredor de l'equip Cofidis ha estat detingut aquest dimarts al matí per agents de la brigada de protecció de la salut pública, que també s'ocupa de la lluita contra el dopatge, en el marc d'una batuda realitzada a l'hotel de concentració de l'equip, en la localitat de Bourg en Bresse, segons fonts pròximes a la investigació consultades per l'agència de notícies Efe.

El ciclista, –el francès Remy Di Gregorio, escalador que va córrer a l'Astana el 2011–, es troba detingut, igual que dues persones que es troben sota custòdia, producte de l'operació dirigida i iniciada des de l'any passat per un jutge d'instrucció de la ciutat de Marsella.

De nou el Tour de França es veu immers en notícies relacionades amb el dopatge, quan gaudeix de la primera jornada de descans en la competició.

L'equip francès Europcar es va veure enfosquit per les sospites de dopatge, després de publicar que s'havia obert una investigació sobre presumptes pràctiques il·lícites en la passada edició, negades pels responsables de la formació.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT