Handbol
Esports 20/04/2013

El Barça Intersport vol colpejar primer a Vistalegre en l'anada dels quarts de final

El conjunt blaugrana juga contra l'Atlètic de Madrid en el primer dels dos partits per classificar-se a la Final a Quatre de Colònia (19 h, Esport3)

Efe
2 min

BarcelonaEl Barça Intersport, líder i invicte a la Lliga ASOBAL viatja ja és a Madrid per disputar aquesta tarda (19 h, Esport3) l'anada de quarts de final de la Lliga de Campions contra l'Atlètic de Madrid al Palau de Vistalegre, en un xoc clau ja que l'objectiu de tots dos és ser en la Final a Quatre de Colònia (Alemanya).

Serà el quart enfrontament dels dos equips aquesta temporada, el tercer a Vistalegre, amb un balanç totalment favorable als catalans, que els van derrotar en la Supercopa d'Espanya (31-34), a la Lliga ASOBAL (22-25) i a la final de la Copa ASOBAL (24-32).

Amb només quatre jornades per al final de la Lliga ASOBAL, que materialment ja és del FC Barcelona (amb 26 victòries en 26 jornades i cinc punts sobre l'Atlètic de Madrid), és evident que l'equip de Talant Duixebàev, subcampió continental, s'hi juga molt en el partit. Igual que els catalans.

Per al tècnic blaugrana, Xavi Pascual, cada partit és diferent, però és conscient que una victòria a Vistalegre li deixaria en franquícia el camí cap a la Final a Quatre. Si bé recorda que l'Atlètic de Madrid es va classificar per a quarts de final vencent a la pista del Fuchse Berlin (26-27), l'únic equip que aquesta temporada ha derrotat el Barcelona (31-30).

Tota la plantilla barcelonista està disponible, ja que el tècnic ha anat dosificant efectius a l'espera d'aquest xoc i a la Lliga de Campions poden jugar els setze sènior (només 14 a la Lliga), pel que no haurà de deixar ningú fora de la convocatòria.

L'Atlètic de Madrid, de la seva banda, espera aconseguir un resultat positiu per afrontar la tornada de la setmana que ve al Palau Blaugrana amb garanties.

stats