HANDBOL
Esports 23/11/2013

El Barça d'handbol es consolida com a líder del seu grup de Champions després de superar el Dinamo Minsk (35-25)

Els blaugrana aconsegueixen la cinquena victòria a Europa davant del seu públic

Víctor Tomàs

BarcelonaEls de Xavi Pascual segueixen demostrant sobre la pista per què són uns ferms aspirants a aconseguir el màxim títol europeu. El Barça d'handbol ha guanyat (35-25) aquest dissabte el Dinamo Minsk al Palau en la sisena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Amb aquest triomf els blaugrana són líders en solitari del Grup C amb cinc victòries i una derrota.

Després d'uns primers minuts atípics i amb poca anotació (4-2, min 12), els conjunt català s'ha fet fort davant del seu públic i ha anat ampliant el seu avantatge. La gran exhibició de Saric ha fet que s'arribés al descans amb el 13-9 al marcador.

En la represa, el Barça ha sortit a la pista com un equip diferent, renovat. La intensitat i la contundència han marcat la segona meitat. Un parcial de 6-1 per als de Pascual els ha enlairat (32-21) fins al final del matx (35-25).