Handbol
Esports 28/01/2013

El Barça fa oficial l'adéu d'Enric Masip com a secretari tècnic d'handbol

A través d'un comunicat, el club explica que la relació laboral acabarà el 31 de gener i que a partir d'ara Xavi Pascual (entrenador) n'assumirà la tasca

Ara
1 min
El Barça fa fora Masip després de dos anys de mala relació

BarcelonaEl Barça ha fet oficial aquest dilluns l'acomiadament d'Enric Masip com a secretari tècnic d'handbol. A través d'un comunicat, el club ha explicat que han "arribat a un acord" amb ell per "resoldre la situació laboral" el pròxim 31 de gener.

A partir d'ara, la feina de secretari tècnic l'assumirà l'entrenador de la secció, Xavi Pascual. "Aquest acord respon a l'objectiu del club, ja implantat en les seccions d'hoquei patins i futbol sala, d'integrar les funcions de secretari tècnic en la figura de l'entrenador del primer equip", explica el club en el comunicat.

D'altra banda, el Barça també ha convocat una conferència de premsa aquest dimecres 30 de gener amb l'entrenador, Xavi Pascual, i el directiu responsable del Barça Intersport, Eduard Coll.

En el comunicat, el Barça "vol expressar públicament el seu agraïment i reconeixement a Enric Masip per la seva inestimable aportació a l'handbol blaugrana".

stats