HANDBOL
Esports 21/11/2012

El Barça Intersport no té pietat del Valladolid (15-31) i el Fraikin dóna la cara contra l'Atlètic (30-26)

Els blaugranes no han tingut cap problema per superar els val·lisoletans, mentre que el Granollers no l'hi ha posat fàcil al segon classificat

Gonzalo Pérez de Vargas, del Granollers, aturant una pilota

BarcelonaEls dos líders de la Lliga Asobal han guanyat els seus partits. El Barça Intersport ha superat el BM Valladolid per un clar 15-31 i no ha donat cap opció al rival. A partir del minut 20 de partit, amb 6-8, el matx s'ha trencat i el Barça ha arribat descans amb set gols de diferència (8-15).

En el segon temps, els de Xavi Pascual han mantingut la línia i han arribat a vèncer per 10-25. El 15-31 final ha reflectit la diferència que hi ha hagut en el partit.

El Fraikin BM Granollers, per la seva banda, ha caigut a la pista del segon classificat, l'Atlètic de Madrid, per un ajustat 30-26. Els vallesans han arribat a guanyar en el primer temps, però en el segon temps els madrilenys han demostrat la seva qualitat. Cañellas, amb 6 gols, ha estat un dels millors de l'Atlètic.