Handbol
Esports 30/01/2013

Eduard Coll, responsable de l'handbol, explica la destitució de Masip: "El club intenta ser auster i optimitzar recursos"

El directiu ha aclarit que la decisió respon a una estratègia d'estalvi del Barça. "El futbol sala o l'hoquei ja no tenen secretaria tècnica i ara era el torn de l'handbol"

N. Arroyo
2 min
Xavi Pascual i Eduard Coll, en roda de premsa

BarcelonaEduard Coll, directiu responsable del Barça Intersport, ha explicat les raons que han portat el club blaugrana a destituir Enric Masip com a secretari tècnic de la secció: "El club intenta ser auster, organitzatiu, i optimitzar els recursos. L'handbol és una secció i ja sabem que totes són deficitàries, al Barça. El futbol sala o l'hoquei ja no tenen secretaria tècnica i ara era el torn de l'handbol. És una decisió absolutament tècnica, no té res a veure amb el fet que el secretari fos el Masip".

Masip, que encara tenia un any i mig de contracte, ha acceptat la decisió del club, segons ha explicat Coll. "Ha estat una decisió consensuada entre les dues parts", ha resumit. Ha assegurat que la seva relació "ha sigut cordial" i ha negat que entre ells hi hagi hagut "friccions". Coll ha volgut deixar clar que la implicació del club blaugrana en l'handbol és total, i demana que no s'interpreti aquest gest com un pas enrere. "Necessitem un temps suficient perquè el nou responsable, que serà el Xavi Pascual, pugui planificar la temporada que ve".

Coll ha reconegut que serà "difícil trobar una persona de les característiques d'Enric Masip, que s'estimi el Barça com ell se l'estima". En aquest sentit, el directiu de l'handbol ha agraït "tot el que l'Enric ha fet pel club: el temps que hi ha dedicat, com s'hi ha dedicat i com ha sentit els colors".

Xavi Pascual, actual tècnic i que a partir d'ara haurà d'ampliar la seva responsabilitat "robant temps a la família", també ha volgut agrair públicament la dedicació de Masip. "L'Enric va apostar per mi i sempre li estaré agraït", ha comentat. "No hi haurà cap canvi de política de fitxatges. Ara estem a mitja temporada, disposats a competir per guanyar tres títols, i no puc avançar quina serà la línia de disseny de la pròxima", ha afegit el tècnic. Pascual, a més, s'ha mostrat convençut que la marxa de Masip "no afectarà la plantilla".

Tant Coll com Pascual han aprofitat l'ocasió per felicitar els blaugranes que s'han proclamat campions del món d'handbol i elogiar la tasca dels "petits clubs", que, amb el seu treball diari, ajuden a construir un gran planter a la secció.

stats