MUNDIAL - HANDBOL
Esports 30/01/2011

Espanya aconsegueix la medalla de bronze després de vèncer l'amfitriona (23-24)

Gràcies a la gran defensa en 5-1 a la segona part, la Selecció Espanyola supera la pressió de Suècia i del públic i s'adjudica la medalla de bronze contra tot pronòstic

David Jover
Eufòria selecció espanyola handbol

BarcelonaQuan Espanya va arribar a Suècia per jugar el Mundial no esperava acabar amb una medalla. El primer objectiu i prioritari era quedar entre els set primers per poder accedir al preolímpic.

Però a mida que van passar els partits i van arribar les victòries i els empats la Selecció es va permetre el luxe de somiar. I aquesta il·lusió s'ha acabat fent realitat. Avui, davant l'amfitrió i favorit per endur-se el bronze, l'equip que dirigeix Valero Rivera ha disputat un partit molt seriós i s'ha acabat imposant a la segona part gràcies a Arpad Sterbik, a una variant defensiva en 5-1, amb García-Parrondo i Ugalde com a homes avançats, i l'encert final d'Entrerríos, Aguinagalde i Gurbindo.

Tot i que l'inici de la segona part no ha estat bona, 16-13, amb un parcial de 0-6 en tan sols cinc minuts, Espanya s'ha situat davant en el marcador i des d'aleshores ha anat per sobre en el marcador. En els minuts finals, tot i la pressió, els de Rivera no han abaixat els braços i han aconseguit una victòria que val un bronze.