HANDBOL
Esports 09/12/2018

El Fraikin Granollers supera el Benidorm (30-26) i es jugarà ser a la Copa dimecres contra el Sinfín

Important triomf dels granollerins, que han arribat a tenir una renda de set gols d'avantatge

Un instant del partit entre el Fraikin Granollers i el Benidorm

BarcelonaEl Fraikin Granollers ha superat aquest diumenge al migdia el Benidorm a casa (30-26) i dimecres, a la pista del Sinfín, dependrà d'ell mateix per aconseguir un dels quatre bitllets que donen dret a jugar la Copa Asobal del cap de setmana del 15 i 16 de desembre al pavelló Barris Nord de Lleida.

Els granollerins, sabedors del que s'hi jugaven, han sortit molt endollats i han aconseguit arribar al descans amb un avantatge de tres gols en el marcador (17-14). L'avantatge ha sigut més gran durant el segon temps i els d'Antonio Rama han aconseguit situar-se set gols per damunt quan es disputava el minut 50 de partit. Però els visitants han reaccionat a les acaballes i han retallat diferències, tot i que la victòria dels locals no ha perillat en cap moment.

Dimecres, a la pista del Sinfín, en l'últim partit de la primera volta de la Lliga Asobal, el Fraikin Granollers es jugarà contra el vuitè classificat ser a la Copa Asobal. Amb el Barça ja classificat, les tres places restants tenen quatre pretendents: el Fraikin Granollers, el Bidasoa Irun, l'Abanca Ademar Lleó i el Bada Osca.