HANDBOL
Esports 13/04/2013

Un Fraikin Granollers a l'alça visita un Reale Ademar que viu una situació convulsa

L'equip vallesà s'enfrontarà al Reale Ademar (18.30 hores) i aspira a seguir amb la gran segona volta de campionat que està protagonitzant

Efe
1 min
Els jugadors del Fraikin Granollers, durant un partit d'aquesta temporada / BMGRANOLLERS.CAT

GranollersEl Fraikin Granollers visita aquest dissabte (18.30 hores) la pista del Reale Ademar, un equip que acumula dues setmanes de sobresalts continus, l'últim la possible marxa al Wisla Plock polonès del tècnic Manolo Cadenas quan acabi la temporada.

Precisament l'entrenador lleonès, que s'enfrontarà al que va ser el seu anterior equip les dues últimes campanyes, és conscient de la dificultat que comporta el xoc davant un rival que està quallant una gran segona volta de campionat.

A més, l'equip vallesà va ser l'equip, a excepció del líder invicte, el Barça Intersport, que va infringir una derrota més dura durant la primera volta de lliga als lleonesos (32-25) en un partit on van destacar Raúl Campos i Félez.

La cita d'aquest dissabte arriba a més per als locals després de la pèrdua d'una altra peça important en els seus esquemes, el lateral i segon màxim golejador de l'equip, Iosu Goñi, cedit aquesta setmana al conjunt qatarià Al Quiyada Sports Club.

Per això, Manolo Cadenas, que recupera el capità Gonzalo Carou, jugador fonamental en tasques defensives, haurà d'utilitzar jugadors fins ara amb un paper secundari com el rus Alex Tatarintsev.

stats