LLIGA ASOBAL

L’extrem lleonès podria vestir la samarreta blaugrana fins al 2013

Juanín renova amb el Barça Borges

El jugador Juanín García ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona Borges per una temporada més amb opció a una altra.

L’acord és per una temporada més, la de 2011/12, però es podria prolongar una altra, fins al juny del 2013. D’aquesta manera, Juanín podria arribar a complir vuit temporades com a jugador blaugrana.

Juanín García va arribar al FC Barcelona l’estiu del 2005, després d’onze temporades sent tot un referent de l’handbol Asobal a l’equip de la seva ciutat, l’Ademar. L’extrem esquerre arribava a Barcelona per guanyar títols i vestint la samarreta blaugrana n’ha sumat 14 al seu palmarès, entre aquests, dues Lligues Asobal. Sempre ha estat present al set ideal de la Lliga Asobal i aquest any ha fet història per partida doble. Juanín s’ha convertit en el màxim golejador de la història de la Lliga Asobal, ja que ha superat amb 1.794 gols Mateo Garralda, i també ho és de la selecció espanyola.

Juanín García és una de les figures clau del Barça Borges i un dels màxims golejadors de l'equip. La seva rapidesa i la seva gran sortida en contraatac han fet del lleonès una màquina de fer gols. No importa si hi ha espai suficient o no, Juanín sempre troba la manera de sobrepassar la línia de gol, amb un estil molt personal que ha fet que es guanyés el sobrenom de ‘l’artista’.