ASOBAL

Victòria de prestigi del Fraikin Granollers a La Rioja (30-33)

El conjunt de Carlos Viver s'ha imposat a la pista del segon classificat en un partit vibrant i que no s'ha resolt fins als darrers instants

El Fraikin Granollers ha aconseguit una victòria de prestigi, aquest dimecres, en el partit avançat de la 19a jornada de la Lliga Asobal. Els de Carlos Viver s'han imposat a la pista del Naturhouse La Rioja, el segon classificat, per un ajustat 30-33.

Els vallesans gairebé sempre han dominat el partit, tot i que els ha costat escapar-se a l'electrònic. La renda del Fraikin oscil·lava entre un i tres gols a favor, i semblava clar que el vencedor no es coneixeria fins al final. Així ha estat. L'equip de Carlos Viver ha aconseguit quatre gols d'avantatge quan quedaven cinc minuts però el coratge local ha permès ajustar l'electrònic a només una diana. Tanmateix, el Fraikin ha sabut ser valent i contundent quan tocava, i ha rematat el partit al final.

Juan del Arco, amb nou gols, ha estat el màxim anotador visitant, seguit per Grundsten i Adrià Pérez, que n'han fet cinc. En el cas del català, però, destaca l'efectivitat en el tir, ja que ha anotat els cinc llançaments que ha provat.

La victòria manté el Fraikin en tercera posició però ara a només tres punts del Naturhouse.

Més continguts de