Hoquei Patins

El Club Patí Vic arriba a un acord amb l'Assemblea Nacional per lluir l'estelada a la samarreta

L'ANC diu que és una proposta oberta a qualsevol club esportiu català que ho vulgui, i que el Vic cedeix l'espai a la samarreta de forma gratuïta

La nova samarreta del Club Patí Vic d'hoquei patins per aquesta temporada portarà el logotip de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l’estelada. Tal com ha explicat el president de l’entitat, Miquel Altimiras, durant l'acte de signatura del conveni, aquest dimarts, "d'aquesta manera el club deixa petjada i marca la voluntat de l’entitat de transcendir més enllà de l’esport". El president també ha remarcat que la proposta ha estat molt ben rebuda per part de la plantilla del primer equip.

Alfred Verdaguer, en representació de l’Assemblea, ha destacat que "amb aquest conveni es demostra que l’Assemblea pot anar també al costat de l’esport" i que l’objectiu de l’ANC és "que el logotip també el puguin portar altres entitats i clubs esportius del país". Ha afegit que "en cap cas es tracta d’una exclusivitat del CP Vic" i que "l’Assemblea espera que hi hagi altres clubs interessats".

La nova samarreta porta, al davant, el logotip de l’Assemblea en blanc i negre i un estelada a la part superior. Al darrere, també hi figura una altra estelada. Aquest dissabte els jugadors del primer equip ja lluiran la nova samarreta en el derbi osonenc que enfrontarà l’equip vigatà amb el Voltregà. Es preveu que més endavant la samarreta també es posi a la venda per a tots als seguidors i aficionats.

El conveni estableix que la samarreta es lluirà fins al final d’aquesta temporada, el juny del 2013. Aquest patrocini no té cap cost econòmic per part de l’Assemblea i és el club qui cedeix l’espai de manera gratuïta.