HOQUEI PATINS
Esports 15/04/2012

El Barça i el Reus ja coneixen els seus rivals a la final a vuit de la Lliga Europea

Reusencs i barcelonins es creuaran a les semifinals si superen primer l'eliminatòria de quarts de final que els enfrontarà al Lodi italià i a l'Oliveirense portuguès respectivament

Ara
1 min

BarcelonaAquest diumenge s'ha fet el sorteig per a la final a vuit de la Lliga Europea d'hoquei patins, que encara no té una seu definida. Aquesta es coneixerà el proper 20 d'abril, tot i que la CERH no descarta, en cas de no trobar seu, que els partits siguin eliminatòries d'anada i tornada, fet que faria allargar la competició.

El Barça de Gaby Cairo se les haurà amb l'Oliveirense portuguès als quarts de final, mentre que el Reus Deportiu jugarà contra el Lodi italià. En cas de guanyar, tots dos s'enfrontarien en les semifinals.

L'altra part del quadre ha deixat emparellats el Valdagno italià contra el Benfica portuguès i el Coinasa Liceo de La Corunya contra el Candelària portuguès.

La CERS, a Bassano

Tot i que en primera instància Vilanova i la Geltrú havia de ser l'organitzador de la Copa CERS, la CEHR ha comunicat que la final a quatre de la segona màxima competició de l'hoquei continental es disputi a la ciutat italiana de Bassano del Grappa el cap de setmana del 12 i 13 de maig. El Vilanova, l'Alcoi, el Bassano i el Braga són els quatre participants.

stats