Hoquei patins
Esports 14/02/2015

Raúl Marín salva el Barça a la pista del cuer de l'OK Lliga (0-1)

Un gol in extremis de Marín permet el Barça guanyar a Tordera i situar-se com a líder en solitari després de l'empat del Liceo a la pista del Voltregà

Jordi Graell
Raül Marín, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEl Barça d'hoquei patins ha guanyat per 0-1 a la pista del cuer de l'OK Lliga, el Tordera, gràcies a un gol in extremis de Raúl Marín a dos minuts pel final. A la primera part, sense gols, els blaugranes no han trobat la manera de batre un immens Jordi López. El porter torderenc ha aconseguit desesperar els blaugranes amb les seves aturades i s'ha mostrat infranquejable a pilota aturada neutralitzant un penal a Marc Torra i una falta directa a Pablo Álvarez. Tot i això, els homes de Ramon Benito també han disposat de grans ocasions per obrir el marcador, com dues boles al pal de Marçal Cuenca i Berna Garcia -aquest en una falta directa per blava a Xavi Barroso- i una directa que Sergi Fernández ha aturat a Manel Garcia.

Al segon temps, el fantasma de la derrota a la pista del Voltregà ha sobrevolat els homes de Ricard Muñoz, que veien com una vegada i una altra Jordi López els aturava totes les ocasions que generavan sobre la porteria torderenca. Com a la primera part, López ha estat molt segur a pilota parada i ha aturat dues faltes directes a Marc Gual i Pablo Álvarez. La frustració encara ha estat més gran pels blaugranes veient com no podien superar López ni disposant de dues superioritats numèriques per blaves a Adrià Martos i al tècnic local, Ramon Benito. Finalment, en la vintena falta local Marín, que en primera instància havia topat de nou en la falta directa amb López i el travesser, ha aprofitat el refús per donar tres punts d'or a un Barça que es situa com a líder en solitari després de l'ensopegada del Liceo.

El Voltregà s'erigeix com a matagegants i el Vic goleja a Vilafranca

I és que el conjunt gallce ha empatat 4-4 a la pista d'un Voltregà que ha tornat a sorprendre un dels equips grans de l'OK Lliga. Un partit que ha tingut diferents alternatives, ja que els locals s'han avançat per 2-0 amb gols d'Àlex Rodríguez i Xevi Armengol de penal però abans del descans els de Carlos Gil -tot i que Jordi Bargalló ha errat un penal- han restablert les taules gràcies als germans Edu i Josep Lamas.

Al segon temps Toni Pérez i de nou Josep Lamas han posat per davant per primer cop els visitants, però després que Àlex Rodríguez i Josep Lamas fallessin una directa per banda, Xevi Armengol i Tirso Gómez han salvat els mobles pels osonencs amb dos gols consecutius al tram final. Així doncs, amb l'empat el Liceo es queda segon a dos punts del Barça. On no hi ha hagut color és a Vilafranca, on el Vic s'ha imposat per 2-7 gràcies sobretot a la seva eficàcia a través de contraatacs mortífers i al lideratge de Mia Ordeig, autor de dos gols i una assistència. Aquest diumenge es completarà la 21a jornada de l'OK Lliga amb l'ICG Software Lleida-Monbus Igualada, Hockey Global Cerceda-Enrile PAS Alcoi i el Moritz Vendrell- MIS Ibèrica Mataró.