Hoquei patins
Esports 06/10/2012

El Vilanova, primer líder de l'OK Lliga

El conjunt del Garraf encapçala la classificació per diferència de gols. Vic, Vendrell, Voltregà i Liceo també han començat la lliga amb victòria

Ara
1 min
Imatge d'un partit entre el Reus i el Vilanova FEP.ES

BarcelonaEl CP Vilanova és el primer líder de l'OK Lliga, el conjunt del Garraf ha fet valer la victòria contra el Reus (en el partit avançat al divendres) per 9-5 per encapçalar la classificació després de la primera jornada –i quan encara falten dos partits per completar-la–. Vic, Vendrell, Voltregà i Liceo també han iniciat el torneig de la regularitat guanyant.

Però el partit amb més gols d'aquest dissabte ha acabat amb empat. Lloret i Blanes s'han repartit un punt en un partit espectacular que ha acabat 5 a 5. Ha estat l'únic empat d'un dia on només hi ha hagut un triomf local, el del Voltregà contra l'Igualada (2-1). La resta de victòries han estat visitants: el Vic s'ha imposat a la pista del Shum Maçanet (0-3), el Vendrell ha derrotat el Calafell (3-6) i el Liceo ha guanyat el Sant Feliu (2-3) en el debut dels codinencs a la màxima competició.

Aquest diumenge, a les 12 del migdia, es completa la jornada. L'Alcoi rep el Noia, mentre el Lleida juga contra el Barça, vigent campió.

stats