Publicitat
Publicitat

CURSES DE MUNTANYA

Kilian Jornet afronta amb "bones sensacions" la temporada d'hivern

El català ha començat a entrenar per arribar a la primera prova, la Mountain Attack a Àustria el 13 de gener de 2012 en les millors condicions possibles

El català Kilian Jornet ja prepara la temporada de neu, que estrenarà el dia 13 de gener a Àustria, participant a la Mountain Attack. Fins llavors, Jornet s'exercita per arribar a aquesta data en el millor estat de forma possible. "Estic preparat físicament i mental per a la nova temporada. Després de la temporada d'estiu he estat tres setmanes de vacances per carregar piles i ara tot just començo la preparació de cara a l'hivern", ha dit el català.

Per a Kilian Jornet, els seus objectius de la temporada d'hivern són: "La Copa del Món, els Campionats d'Europa a Pelvoux i la Grande Course, amb la Pierra Menta, el Tour de Rutor i Pla atrouille des Glaciers". Per al català les millors són la Pierra Menta i Mezzalama: "M'agraden molt les curses individuals llargues i les curses per equips. La Pierra Menta i Mezzalama són curses molt especials per l'ambient. A Itàlia és a on es troben les millors organitzacions.

De moment, Kilian Jornet està treballant dur per acumular hores d'entrenament. "Les sensacions són bones, tot i estar lluny de la forma òptima, però temps al temps".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT