Natació
Esports 27/09/2012

Belmonte: "El CN Sabadell era la meva primera opció però no m'han fet gaire cas"

La nedadora de Badalona reconeix que la seva primera intenció era quedar-se al club vallesà, que només havia demanat un "petit augment de sou" i que la notícia de no renovar l'ha agafat per sorpresa

Ara
1 min
Mireia Belmonte, durant la roda de premsa que ha ofert a Londres / CHEMA ANGULLO / EFE

BarcelonaMireia Belmonte ha donat la seva visió sobre la seva desvinculació amb el CN Sabadell, que dimecres va confirmar que no li renovarà el contracte. La nedadora ha aprofitat un acte promocional a Madrid per explicar les seves sensacions: "La meva intenció era quedar-me a Sabadell, ells eren la meva primera opció, però no m'han fet gaire cas", ha comentat la badalonina, que ha confessat que tot l'ha agafat per "sorpresa" i que no s'esperava el tracte rebut pel club. "Vaig rebre un correu electrònic mentre era a Frankfurt i encara no he pogut pensar-hi gaire. Tenia l'esperança de seguir però ara la no-renovació m'ha deixat una mica tocada. Li tenia estima al club".

"Ara m'he quedat sense fitxa i no podré competir als Campionats Europeus", ha dit, i ha afegit: "Com més amunt arribes en l'esport, pitjor se't tracta".

Belmonte ha explicat que només havia demanat "un petit augment de sou". La nedadora tenia un salari de 2.200 euros al mes.

stats