Natació

Mireia Belmonte i Melani Costa reapareixen a la Copa del Món de piscina curta de Moscou

Després de les vacances d'estiu, les dues nedadores tornen altra vegada a un competició en què Belmonte va aconseguir dos rècords del món a l'agost

Acabades les vacances d'estiu, les nedadores Mireia Belmonte i Melani Costa tornen aquest cap de setmana a la competició. En concret, participaran a la tercera prova de la Copa del Món de piscina curta que es disputa a Moscou.

Mireia Belmonte, guanyadora de tres medalles al Mundial de natació de Barcelona, va continuar exhibint el seu bon estat de forma a final de temporada amb la participació a les dues primeres proves de la Copa del Món (a Eindhoven i Berlín, al mes d'agost), on va pujar diverses vegades al podi i va batre el rècord mundial en piscina curta dels 400 i 800 metres lliures. A la capital russa, Belmonte participarà en aquestes dues disciplines, a més dels 200 papallona i els 200 i 400 estils.

Per la seva banda, Melani Costa –també guanyadora d'una medalla al Mundial, i que va pujar al podi a les dues primeres proves– participa en les modalitats dels 200 i 400 lliures.

Tres proves consecutives
Aquest cap de setmana comencen tres proves consecutives de la Copa del Món de piscina curta. Acabada la competició de Moscou, les nedadores catalana i mallorquina es traslladaran a Dubai, on competiran els propers dijous 17 i divendres 18 d'octubre. Posteriorment viatjaran fins a Doha, per competir el diumenge 20 d'octubre i el dilluns 21.

Més continguts de