NATACIÓ

Mireia Belmonte es queda sense podi en els 400 metres estils

La badalonina no pot defensar el títol a causa de la mala posta d'esquena, que l'ha endarrerit a l'última posició. Hosszu ha guanyat l'or

La nedadora badalonina Mireia Belmonte s'ha quedat fora del podi en la seva primera final dels Mundials de piscina curta de Windsor, al Canadà. Belmonte ha acabat cinquena la final dels 400 metres estils –prova en què defensava el títol mundial– amb un temps de 4.32.98, una marca més dolenta que la que va aconseguir en les rondes preliminars.

La badalonina ha pagat cara la mala posta d'esquena que ha fet, ja que l'ha endarrerit i l'ha condemnat a afrontar els dos últims estils des de l'última posició. Malgrat que ha remuntat en el tram final, ha escalat dues posicions per acabar sisena, a més de 5 segons de la medalla de bronze (després ha estat cinquena, per la desqualificació de la vietnamita Anh vien Nguyen, que havia acabat segona).

L'or ha sigut per a l'hongaresa Katinka Hosszú (4.21.67), i la plata i el bronze, per a les nord-americanes Ella Eastin i Madisyn Cox respectivamen t.