Natació Sincronitzada

Ona Carbonell guanya el bronze al Mundial en la modalitat de solo tècnic

La nedadora catalana ha millorat a la final respecte al matí però no ha pogut igualar la puntuació de la russa Svetlana Romashina (primera) i de la xinesa Xuechen Huang (segona)

Ona Carbonell ha aconseguit aquest dissabte la seva primera medalla al Mundial de natació de Barcelona. La catalana s'ha penjat el bronze en la modalitat de solo tècnic, només superada per la campiona russa Svetlana Romashina i la xinesa Xuechen Huang, que ha guanyat la plata.

La nedadora catalana, que aquest any ha assumit la capitania de l'equip estatal de natació sincronitzada, ha completat una molt bona actuació a la final, millorant l'exercici de solo tècnic respecte al del matí, i ha obtingut una puntuació final de 94,400, dues dècimes més que a la ronda preliminar.

Carbonell ha estat notablement millor a l'hora de la veritat, més polida en els gestos tècnics, i ha obtingut 47,200 punts en l'execució i els mateixos 47,200 en la impressió general. Tot i això, no ha pogut superar les dues mateixes rivals que ja l'havien superat a la classificació del matí. La russa Svetlana Romashina ha obtingut 96,800 punts (48,300+48,500) i la xinesa Xuechen Huang n'ha sumat 95,500 (47,700+47,800).

Més continguts de