ATLETISME

El palamosí Adel Mechaal, eliminat en la primera ronda dels 1.500 m a Pequín

Sí que ha aconseguit passar a semifinals el mallorquí David Bustos. També han quedat eliminades l'alacantina Mar Jover en longitud i la mallorquina Caridad Jerez en 100 m tanques

L'aleta Adel Mechaal, nascut al Marroc però resident a Palamós i nacionalitzat espanyol, ha quedat eliminat aquest dijous en la primera ronda dels 1.500 metres del Mundial d'atletisme de Pequín.

Mechaal ha arribat amb opcions al tram final, quan anava cinquè de la seva sèrie, però en l'últim revolt ha perdut pistonada i ha acabat penúltim, amb un temps de 3:46.05. Sí que ha tingut més sort el mallorquí David Bustos, que ha accedit a les semifinals d'aquesta prova en la repesca. El de Palma ha tancat la seva participació amb un temps de 3:38.75 i aquest divendres podrà competir en les semifinals (13.55h).

També han estat eliminades l'alacantina Mar Jover en salt de longitud i la mallorquina Caridad Jerez en els 100 metres tanques. Jover, que participava per primer cop en uns campionats del món, ha fet tres salts nuls i, per tant,no ha pogut aconseguir una marca vàlida per tractar d'optar a seguir endavant.

Caridad Jerez, per la seva banda, tenia la cinquena millor marca de la seva sèrie, però no ha pogut ser repescada per temps ja que, tot i acabar cinquena, ha sortit molt lenta i el temps ( 13.27 segons) no ha estat suficient per classificar-se.

Més continguts de