Jean Bouin
Esports 08/11/2012

Uns 14.000 corredors participaran a la Jean Bouin més multitudinària de la història

Marta Domínguez, Àngel Mullera, Andrés Castillejo i Natalia Rodríguez, quatre atletes que van participar als Jocs Olímpics de Londres, seran algunes de les cares conegudes

àlex Gozalbo
1 min

BarcelonaMarta Domínguez, Àngel Mullera, Andrés Castillejo i Natalia Rodríguez, quatre atletes que van participar als Jocs Olímpics de Londres, seran algunes de les cares conegudes de la 89a edició de la Jean Bouin, que el pròxim diumenge 18 de novembre reunirà a Barcelona uns 14.000 corredors, el rècord de la prova.

"La duresa d'aquesta cursa fa que vagi molt bé per agafar la base física necessària per a la pista", ha explicat Àngel Mullera, que l'any passat va acabar la prova en vuitena posició i que no guanya la cursa des que era un nen.

Aquest any la Jean Bouin s'havia de celebrar el dia 25 de novembre, però arran de la convocatòria d'eleccions generals l'organització es va veure obligada a canviar la data i a avançar-la una setmana. Es tracta d'una de les primeres proves d'Europa que es corren sobre asfalt i es calcula que des de l'any 1920 hi han participat més de mig milió d'atletes.

La 89a edició de la Jean Bouin Mundo Deportivo - Gran Premi Allianz i del 63è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona s'ha presentat aquest dijous al Museu Olímpic i de l'Esport.

stats