Atletisme
Esports 05/03/2013

La cursa de El Corte Inglés aspira a arribar als dos milions de participants des de la seva primera edició

Pedro Rodríguez, Jordi Alba, Joan Verdú, Ricky Rubio, Anna Espar o Joel González donen suport a la prova

Efe
1 min
Barcelona s'aficiona  a córrer

BarcelonaLa cursa popular de El Corte Inglés, que es correrà a Barcelona el 7 d'abril, intentarà arribar a la xifra de 65.500 corredors, la més gran registrada des de 1997 i acumular els dos milions de corredors des de la seva primera edició.

Això representarà que se superin els dos milions de corredors que han participat en la prova des de la seva primera edició, ja que l'any passat es va arribar a 1.963.577 corredors.

A més, en categoria femenina aconseguia el rècord de participació en un carrera popular a Espanya amb 27.220 corredores en la sortida, el 41,5 per cent del total de participants.

Aquest any té el lema: "Escalfa't, arriba la Cursa" i compta amb el suport desinteressat d'esportistes i famosos (Pedro Rodríguez, Jordi Alba, Joan Verdú, Ricky Rubio, Anna Espar o Joel González).

El recorregut serà de 10,766 quilòmetres i s'espera la participació de l'any passat, el corredor marroquí establert a Lleida, Abderrahim el Jaafari que, amb un crono de 32:43, va establir el nou rècord de la prova.

En fèmines s'espera la presència de la santboiana Raquel Parrado (CA Sant Boi), vencedora l'any passat i que intentarà batre el rècord que ostenta la manresana Meritxell Calduch (FC Barcelona) amb un crono de 38:58 (2011).

La cursa és la prova atlètica popular més important d'Europa i tercera del món. Aquest any tindrà la Fundació Ictus de malalties vasculars, com entitat social vinculada a la carrera.

stats