RUGBI
Esports 15/03/2015

El Pozuelo sorprèn el Barça a la segona meitat i evita la victòria blaugrana (18-16)

El conjunt de Ricardo Martinena s'imposava per 3-13 al descans però ha caigut a la segona meitat amb un assaig de càstig al tram final del partit

Imatge del Pozuelo-Barça / @fcbrugby

BarcelonaAl Barça se li resisteix la primera victòria a domicili de la temporada. Aquest diumenge, els de Ricardo Martinena han caigut al camp del Pozuelo (18-16) per culpa d'un assaig de càstig al darrer minut del partit. El conjunt blaugrana ha desaprofitat un avantatge de deu punts al descans i torna a estar pendent de la zona baixa de la classificació.

Ha estat un partit força igualat al principi, que s'ha decantat a favor del Barça durant la primera meitat. L'equip català ha agafat avantatge amb dos cops de càstig (un de Rafa Staat i un altre de Felpie) i un assaig transformat de Joan Losada. Els blaugranes han jugat amb inferioritat per la targeta a Staat, però això no ha estat impediment per ampliar el marcador als darrers instants i marxar al descans amb un 3-13 a favor.

El segon temps han estat figues d'un altre paner. El Barça ha perdut una mica de gasolina i l'equip s'ha anat apagant a mesura que avançaven els minuts. El Pozuelo s'ha acostat amb un assaig no transformat però Rafa, al minut 70, ha transformat un cop que hauria pogut ser decisiu.

Quedaven deu minuts i el Barça guanyava de cinc punts, però ha estat en aquest moment quan els locals han posat tota la carn a la graella i han aconseguit el seu objectiu. Al minut 79, l'àrbitre ha concedit un assaig de càstig –que el Pozuelo ha transformat sense problemes– i ha capgirat el marcador, que s'ha quedat amb un 18-16 definitiu.

Tot i la derrota, al Barça li queda el consol d'haver salvat un punt de bonificació defensiva.