Wimbledon
Esports 06/07/2013

Andy Murray, un britànic que vol regnar a Wimbledon per primera vegada en 77 anys

L'escocès aspira a superar aquest diumenge (15 hores, Canal + 1) Novak Djokovic i a ser el primer britànic que guanya a l'All England Tennis Club des que Fred Perry ho va fer l'any 1936

à. G.
1 min

BarcelonaNovak Djokovic i Andy Murray, que aspira a ser el primer britànic a guanyar a l'All England Tennis Club des que Fred Perry ho va fer l'any 1936, disputaran aquest diumenge (15 hores, Canal + 1) la final de Wimbledon.

"Serà un partit dur, perquè ell està jugant molt bé. Només hem competit una vegada sobre gespa, als Jocs Olímpics de l'any passat. Em quedaré amb aquest pensament al cap diumenge", assegura Andy Murray, que va eliminar Novak Djokovic a les semifinals del torneig olímpic de Londres i es va acabar enduent la medalla d'or.

Serà la tercera vegada que Novak Djokovic i Andy Murray s'enfronten en una final de Grand Slam. El serbi es va endur l'Open d'Austràlia d'enguany, mentre que l'escocès va superar el número 1 del món a la final de l'Open dels Estats Units de l'any passat. La d'aquest diumenge és la final que tothom esperava després que Rafa Nadal i Roger Federer s'acomiadessin del torneig a primera i segona ronda, respectivament. Això va donar via lliure a Djokovic i a Murray, que ja sumen 18 enfrontaments al circuit professional de l'ATP.

stats