BARÇA
Esports 11/09/2019

Messi: "Això és casa meva i no vull marxar, però vull guanyar"

El capità ha concedit una entrevista al diari 'Sport', on admet que volia retrobar-se amb Neymar

Ara
1 min
Messi: "Aquesta és la meva casa i no vull marxar, però vull guanyar"

BarcelonaLionel Messi ha trencat el seu silenci en una entrevista al diari 'Sport'. El capità blaugrana, que actualment està lesionat i no podrà jugar aquest dissabte contra el València, hi ha dit la seva sobre el seu futur, ja que per contracte podria abandonar el club a finals d'aquesta temporada: "Això és casa meva i no vull marxar, però vull guanyar".

Messi admet que li hauria agradat que vingués Neymar: "Sincerament, no sé si el Barça ha fet tot el possible per al seu retorn, però és cert que negociar amb el PSG no és fàcil". L'argentí, però, puntualitza: "No estic decepcionat, tenim una plantilla espectacular, també sense Neymar".

L'argentí ha afegit que "esportivament Neymar és un dels millors del món, i amb ell, pel que fa a patrocinadors i imatge, el club hauria fet un salt endavant", i ha explicat que "mai es va demanar fitxar Neymar, però sí que vam donar la nostra opinió; ha quedat demostrat que no mano jo".

Finalment, Messi diu que "seria una bona cosa per al club tenir estabilitat, sense tants canvis a l'estructura esportiva. Puyol seria ideal com a director esportiu".

Messi ha viscut un estiu complicat, ja que no va poder arribar a la final de la Copa Amèrica, després de perdre un partit polèmic contra els brasilers que va acabar provocant una sanció contra Messi per haver criticat els àrbitres. Després va lesionar-se i aquesta temporada encara no ha pogut debutar.

stats