Natació
Esports 04/12/2013

Michael Phelps no tanca la porta als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016

El nedador nord-americà, divuit vegades campió olímpic però retirat de les piscines, ha dit aquest dimecres que està intentant recuperar la forma

Efe
1 min
Michael Phelps i Pele

Sao PauloEl nedador nord-americà Michael Phelps, divuit vegades campió olímpic però retirat de les piscines, ha dit aquest dimecres que des de fa unes setmanes està intentant recuperar la forma i ha deixat la porta oberta a competir en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016.

"És la pregunta del milió de dòlars", ha bromejat Michael Phelps davant la insistència dels periodistes presents en un acte publicitari a Sao Paulo, en el qual el millor nedador de la història ha estat acompanyat per l'exfutbolista brasiler Pelé.

El nord-americà, que acumula 22 medalles olímpiques i 26 títols mundials, s'ha limitat a dir que no té "ni la més mínima idea del que passarà". Michael Phelps, que va anunciar la seva retirada després dels Jocs Olímpics de Londres 2012, ha precisat que "ara mateix l'important" per a ell és "recuperar la forma física" i ser "competitiu".

stats