Futbol Català
Esports 11/03/2012

La derrota del Terrassa es cobra el cap del tècnic encara que la plantilla demana un canvi de decisió

Segons ha confirmat l'entrenador Miquel Olmo al diari Ègar, la directiva del club vermell ha prescindit dels seus serveis a la finalització del partit

Ara
2 min
Miquel Olmo en un partit d'aquesta temporada

TerrassaL'ensopegada a casa del Terrassa davant la Pobla de Mafumet (0-3) ha posat punt i final a la relació de Miquel Olmo amb el club egarenc de forma sorprenent i inesperada. La dinàmica de l'equip, amb dues victòries en els darrers vuit partits i tres derrotes dels darrers quatre encontres, ha precipitat una decisió sobtada donat que el conjunt vermell segueix immers dins la zona de promoció a Segona B malgrat distanciar-se set punts d'un lideratge que ocupa amb solvència el Prat.

La informació, facilitada pel diari Ègar mitjançant el seu compte Twitter, ha confirmat la notícia, explicada pel propi entrenador als periodistes d'aquest mitjà minuts després del xiulet final del partit a l'Olímpic de Terrassa. Olmo, que va aterrar a l'entitat a Segona B i va patir la temporada passada un any de transició a Tercera, veu ara aturada la seva trajectòria dins l'equip egarenc. Segons informa el propi compte Twitter d'Ègar, els motius de la destitució responen a una situació arrossegada des de temps enrere, més enllà de la dinàmica actual de resultats. Els capitans de la plantilla han demanat a la directiva una setmana més de marge i mantenir el tècnic a la banqueta. L'entitat, que encara no ha realitzat cap comunicat oficial, podria reflexionar la seva decisió.

El tècnic, en declaracions a 'COM Ràdio', ha afirmat que no ha tingut "cap conversa profunda. Simplement se m'ha comunicat. M'ha sobtat la manera. Durant la setmana no s'havia parlat de res de tot això ni tampoc hi havia cap temor en aquest sentit dins l'equip. Espero que se'm comuniquin els motius reals. No vull pensar ni valorar motius més enllà dels estrictament esportius". Miquel Olmo ha finalitzat la seva curta entrevista radiofònica afirmant que "em consta que els jugadors estan amb mi".

stats