Skeleton
Esports 17/01/2015

Ander Mirambell evita un dur accident i acaba 28è de 'skeleton' a la Copa del Món de Königsee

El pilot de 'skeleton' entra malament a la zona del 'laberint' a més de 115 km/h i perd la inèrcia de la baixada: "Mai havia tingut un problema allà"

Ara
1 min

BarcelonaEl pilot de 'skeleton' Ander Mirambell ha acabat aquest dissabte 28è en la prova de la Copa del Món de 'skeleton' disputada al circuit alemany de Königssee, en què ha arribat a perdre el control del trineu, però s'ha sobreposat i ha acabat la prova. A la part final del recorregut el barceloní estava a 8 dècimes del cap de carrera, però una mala entrada en una zona coneguda com el 'laberint', amb quatre revolts enllaçats, li ha fet colpejar tres vegades consecutives contra el gel, i fins i tot ha estat a punt de perdre el trineu, de manera que ha perdut inèrcia i velocitat per al tram final. Anava a més de 115 km/h.

Malgrat haver-se fet unes quantes contusions al costat dret, el mateix en què es va fracturar la clavícula el mes de juliol passat, Mirambell ha evitat una lesió greu. "De 30 baixades que he fet mai havia tingut un problema allà. Fins al 'Kreisel' la velocitat punta era molt bona i estava en marca per entrar sense problemes al Top 20 i fer la segona baixada. Avui és un d'aquells dies que esperes que no arribi mai, o que si ho fa sigui en un entrenament", afirma Mirambell.

"El cop que he rebut ha estat molt fort, però el pitjor és que ha arribat en una de les millors setmanes d'entrenaments que he tingut mai. Ara toca tornar a aixecar-se i mirar cap endavant", afegeix. El triomf ha sigut per al rus Alexander Tretiakov, que s'ha imposat per davant del letó Martins Dukurs i el nord-americà Matthew Antoine. La setmana que ve la Copa del Món es trasllada al circuit suís de Saint Moritz.

stats