FUTBOL CATALÀ
Esports 01/06/2014

La 'Monta' cau a Formentera per 2-0 i l'Europa no passa de l'empat a zero

L'equip de Lluís Elcacho ha sentenciat amb dos gols a la segona part, mentre que els escapulats ho deixen tot obert contra el Socuéllamos

BarcelonaLa Muntanyesa s'ha complicat la vida en el play-off d'ascens a Segona B. L'equip barceloní ha perdut al camp del Formentera, equip entrenat pel català Lluís ElCacho, per 2-0 i haurà d'aixecar aquest resultat a Nou Barris. En canvi, l'Europa no ha pogut aprofitar el fet de jugar el primer partit al Nou Sardenya i tan sols ha pogut empatar a zero contra el Socuéllamos.

La 'Monta' ha dominat el primer temps contra un rival ordenat en defensa, però a la segona part els locals han colpejat, en part ajudats pel fort vent que els bufava a favor i condicionava el joc. Piquero ha fet el primer gol superant Tato als 60 minuts i en els darrers minuts, Armando ha rematat una jugada confusa dins de l'àrea per fer el 2-0.

L'Europa, de la seva banda, ha dut la iniciativa del partit contra l'equip castellanomanxec però ha estat incapaç de foradar la porteria del Socuéllamos i haurà d'esperar a la tornada, la setmana vinent, per intentar aconseguir la victòria (o un empat amb gols) per superar ronda.