24 hores d'automobilisme
Esports 24/09/2011

Montmeló prepara les 24 Hores d'Automobilisme amb Jorge Lorenzo i Laia Sanz al capdavant

Els dos campions del món de MotoGP i de trial seran els principals protagonistes de la cursa de resistència que es disputa aquest cap de setmana a Montmeló

Efe
1 min
Jorge Lorenzo i Laia Sanz, durant la presentació de les 24 hores. CIRCUIT DE CATALUNYA

MontmelóEl Circuit de Catalunya torna aquest dissabte a sentir l'olor de la benzina, amb les 24 Hores d'Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez, una prova que tindrà com a competidors els campions del món Jorge Lorenzo (Moto GP) i Laia Sanz (Trial).

Aquests dos pilots seran el principal reclam d'una prova que en la seva 14a edició s'ha hagut de reinventar per tirar endavant. I és que superada la relliscada econòmica que va obligar a suspendre la passada edició i amb la finalitat d'atreure la màxima participació internacional, els organitzadors han introduït un nou reglament tècnic basat en les 24 Hores de Dubai i les 12 Hores d'Hongria.

A més, el tradicional certamen català torna integrat al calendari mundial de resistència i amb 66 equips inscrits, una cinquantena dels quals estrangers.

Entre els participants ressalten escuderies habituals com el Move Racing by Sunred, guanyador de l'última prova de 2009 i que defensarà el dorsal número 1 pujat pels pilots Ferran Monje, Fernando Monje, Borja Veiga i Jordi Gené, vencedor el 2000 i 2001.

I especialment destacada serà la participació del vigent campió del Món de Moto GP, Jorge Lorenzo (equip Difisa Racing-PCR Sport), la campiona del Món i Europa de Trial, Laia Sanz (Team Codony Sport), el pilot de Fórmula 2 Ramon Piñeiro (Lotus on Track Racing Drivers) i el campió del Ral·li Dakar Marc Coma (Monlau Competició).

Aquest dissabte, a les 12 del migdia, començarà la cursa de resistència, i els aficionats que ho vulguin podran apropar-se al circuit, ja que l'entrada és gratuïta.

stats