LLIGA ENDESA
Esports 23/11/2014

El MoraBanc Andorra busca el primer triomf fora de casa a Tenerife

Victor Sada segueix sense poder jugar i Schreiner no ha entrenat amb normalitat aquesta setmana

Efe
1 min
El MoraBanc Andorra tomba l’Herbalife Gran Canària (91-86)

BarcelonaEl MoraBanc Andorra visita la pista de l'Iberostar Tenerife (13,30 h) amb l'objectiu d'aconseguir la seva primera victòria lluny de casa a la Lliga Endesa, en la que suma tres victòries i quatre derrotes, però sense conèixer l'èxit fora del Poliesportiu d'Andorra. El tècnic de l'equip del Principat, Joan Peñarroya, tindrà a tots els seus efectius disponibles a excepció del base Víctor Sada, baixa de llarga durada per una lesió a l'esquena. Un altre dels bases de l'equip, l'austríac Thomas Schreiner arribarà sense haver completat tot el treball de la setmana a causa d'un procés febril.

El partit és inèdit en la lliga i enfrontarà a dos equips amb similituds en el seu joc, alegre i amb molt de ritme, per la qual cosa s'espera un marcador alt i que exploti la línia de tres punts. El duel serà especial per al base Carles Bivià, que ha arribat com a relleu de Víctor Sada i disputarà el seu segon partit amb l'Andorra davant l'equip en què va militar les dues últimes temporades.

Peñarroya creu que el seu equip necessita mostrar la millor versió per arribar amb opcions de victòria al final del partit i cataloga l'Iberostar Tenerife com un seriós candidat a les places de 'play-off'. Sobre el fet que els canaris no hagin guanyat encara casa, el tècnic ha recordat que les derrotes han arribat contra els dos grans de la Lliga, Barça i Madrid, i davant el CAI en l'últim minut.

"Serà un partit de màxima exigència. Ens caldrà fer les coses molt bé", ha valorat el tècnic, per al qual el seu equip necessita gestionar millor els moments de crisi quan juga de visitant.

stats