MOTO2
Esports 01/06/2012

Luthi torna a dominar la segona sessió de lliures de Moto2, però no rebaixa el seu temps del matí

El pilot suís ha tornat a encapçalar la llista de temps de la segona sessió d'entrenaments lliures on Pol Espargaró ha estat 3r i Marc Márquez, 12è

N. Garcia
1 min

MontmelóThomas Luthi ha tornat a ser el pilot més ràpid de la categoria de Moto2 en la segona sessió d'entrenaments lliures d'aquest divendres a Montmeló. El suís però, a la tarda, no ha pogut rebaixar el temps que ha aconseguit en la tanda d'entrenaments del matí, si bé ha estat novament l'únic pilot capaç de rodar per sota de l'1:47.

Redding ha estat el pilot que més s'ha apropat a Luthi a la tarda, però s'ha quedat a poc menys de mig segon. Pol Espargaró ha aconseguit ser tercer, però tampoc ha pogut rebaixar el temps que ha marcat al matí i que li ha permés co·locar-se segon.

Qui sí que ha millorat ha estat Toni Elíaas, que ha rodat en 1:47.851 i ha pujat fins la desena posició. Dotzè ha estat Marc Márquez i per darrere d'ell s'han classificat Tito Rabat i Ricky Cardús. Jordi Torres ha estat 18è, mentre que Nico Terol ha marcat el 20è millor temps. de la seva banda, Àxel Pons ha obtingut el 26è temps i Àngel Rodríguez, el 29è, mentre que Elena Rosell que ha caigut i només ha donat tretze voltes, ha finalitzat la segona sessió d'entrenaments 32a i última.

stats