MOTO2
Esports 16/09/2012

Un insaciable Marc Márquez supera Pol Espargaró en una gran última volta i guanya a Misano

Setè triomf per al de Cervera aquesta temporada en una cursa que s'ha aturat amb bandera vermella per acumulació d'oli a la pista i que s'ha reprès a només 17 voltes

N.g.
1 min
Marc Márquez ha guanyat a Misano per davant de Pol Espargaró / GABRIEL BOUYS / AFP PHOTO

BarcelonaMarc Márquez i Pol Espargaró estan sent els protagonistes indiscutibles d'aquest Mundial de Moto2. El pilot de Cervera amplia cursa a cursa l'avantatge al capdavant de la general i aquest diumenge ha tornat a aconseguir un triomf, el setè de la temporada, en una última volta espectacular. Pol Espargaró ha estat segon i Andrea Iannone, tercer.

La cursa de Misano s'ha hagut d'aturar quan encara faltaven 23 voltes perquè Gino Rea ha deixat molt oli a la pista i els comissaris han mostrat banderes vermelles. Així doncs, s'ha tornat a fer el procediment de la sortida quan ja s'ha netejat la pista, amb Iannone en la primera posició, i la cursa s'ha reduït a 17 voltes.

Andrea Iannone, Pol Espargaró, Tito Rabat i Marc Márquez han estat els pilots que s'han situat en el grup capdavanter, però ben aviat Espargaró s'ha situat segon i Márquez, tercer. A quatre voltes per al final, Espargaró i Márquez ja rodaven sols en les dues primeres posicions.

El de Cervera, rodant al límit en la segona posició, ha patit algun ensurt, però s'ha enganxat al de Granollers amb una volta ràpida en el penúltim gir a Misano. L'última volta, amb els dos passant-se contínuament, ha estat espectacular: Márquez ha superat Espargaró per l'interior, aguantant-li la frenada, però després s'ha obert i el de Granollers s'ha tornat a situar primer. Però Márquez, insaciable com sempre, no s'ha conformat amb la segona posició i ha tornat a buscar el forat fins que l'ha trobat i llavors no ha donat opció a Espargaró.

Tito Rabat ha acabat finalment en la cinquena posició, mentre que Nico Terol ha estat 15è, per davant de Jordi Torres i d'Àxel Pons. Finalment, Elena Rosell ha caigut quan havia donat 13 voltes.

stats