MOTOCICLISME
Esports 24/06/2011

Segona 'pole' consecutiva per a Maverick Viñales, que dissabte sortirà primer a Assen

La jornada a 125 cc, marcada per la pluja que ha caigut a l'inici, ha acabat amb Maverick marcant el millor temps i amb Nico Terol per terra, després d'haver caigut també en la segona sessió de lliures del matí

Nuria García
1 min
Maverick Viñales ha caigut després d'aconseguir el tercer millor temps.

BarcelonaMaverick Viñales segueix millorant a mida que passen els dies i les curses. Si a Le Mans aconseguia el seu primer podi i el seu primer triomf al Mundial i a Silverstone marcava la seva primera pole position de la seva carrera, aquest divendres al matí s'ha convertit en el pilot més ràpid al traçat d'Assen en la sessió d'entrenaments oficials.

El de Roses, doncs, sortirà per segona vegada consecutiva des de la primera posició de la graella de sortida. I això el pot beneficiar, ja que amb el temps variable d'Assen, pot haver-hi una sortida boja. Al seu costat sortiran Zarco i Cortese, mentre que la segona fila serà per a Faubel, el balear Lluís Salom i Efren Vázquez. Nico Terol, que aquest matí en la segona sessió d'entrenaments lliures ha caigut i s'ha fracturat el dit petit de la mà, ha pogut sortir i ha marcat el setè millor temps. Tot i això, quan intentava millorar el seu temps i anava en un registre que podria haver-lo situat en la primera fila, ha caigut novament, aquest cop sense fer-se mal.

Els pilots han marcat els millors temps en els últims minuts. I és que quan les motos han sortit a la pista a la 1 del migdia, ha començat a ploure en algunes parts del circuit, fet que ha provocat que haguessin d'entrar a canviar pneumàtics. Així, doncs, els últims minuts han estat una bogeria, amb continus moviments en les primeres posicions de la graella.

stats