MOTOCICLISME
Esports 16/10/2011

Marc Márquez remunta fins a la tercera posició i només cedeix quatre punts davant Bradl

El català, que sortia últim, ha remuntat 35 posicions però no ha pogut mantenir el lideratge del Mundial, que torna a recuperar Bradl, que a Austràlia ha estat segon

Nuria García
1 min
Marc Márquez, al podi, ruixant de cava De Angelis, el guanyador de la cursa.

BarcelonaMarc Márquez és el noi de les remuntades impossibles. El pilot de Cervera, que a Austràlia sortia últim després de ser sancionat per provocar un accident divendres als entrenaments oficials, ha aconseguit remuntar 35 posicions per acabar la cursa australiana a la tercera posició.

El català ha hagut de suar per poder pujar al podi i, si bé s'ha vist beneficiat per les múltiples caigudes durant les primeres voltes –Pasini, Jordi Torres, Tito Rabat, Anthony West i Neukirchner han caigut–, per seguir escalant ha hagut de treballar de valent. Un dels pilots que més l'ha fet treballar ha estat Pol Espargaró, amb qui ha tornat a lluitar com en anys anteriors. El de Granollers, que ha arribat a liderar la cursa, ha plantat cara a Márquez, que veia com Bradl liderava en aquells instants la cursa.

Finalment, Márquez ha pogut superar el petit dels Espargaró i ha seguit endavant, fins arribar a la tercera posició. A més, en l'últim gir, Álex de Angelis ha superat Bradl, relegant-lo fins a la segona posició i fent que Márquez només cedís quatre punts davant l'alemany.

Tot i perdre el lideratge del Mundial de Moto2, Márquez té Bradl a només tres punts quan encara falten dues curses –50 punts– per disputar-se.

Pel que fa a la resta de pilots catalans, Pol Espargaró ha acabat en una meritòria cinquena posició, mentre que el seu germà Aleix ha estat tretzè i també ha sumat punts. Ricky Cardús ha estat 17è; Àxel Pons, 19è i Joan Olivé, 23è.

stats