MOTOCICLISME
Esports 18/06/2014

Marc Márquez: "No corro per batre rècords, ho faig per divertir-me i per lluitar pel títol"

El pilot de MotoGP presenta la seva col·lecció de bambes i bosses de la marca catalana Munich

Nuria García
1 min

BarcelonaMarc Márquez ha assegurat que ell no pensa en els rècords quan puja a la moto. "No corro per batre rècords, ho faig per divertir-me i per lluitar pel títol", ha dit el pilot quan li han preguntat per si aquesta temporada aspira a superar els registres de Valentino Rossi.

El pilot, actual líder del Mundial de MotoGP, ha fet aquestes declaracions en la presentació de la seva col·lecció de bambes i bosses de la marca catalana Munich, en la que ell ha participat en el disseny. "Posar el 93, el meu número, va ser idea d'ells, però jo vaig preguntar si podia sortir la formiga i en les bambes l'hem inclòs a la sola", explica el pilot.

Márquez, que suma set triomfs de set, espera que la ratxa de victòries continuï: "Està anant tot molt bé, però el més important és poder dir a final de temporada que hem aconseguit el títol. Quantes victòries? Tant és, el més important és el títol, que és el que la gent recorda". Tot i que diu que és "difícil", el pilot de Cervera no renuncia a guanyar totes les curses. "No hi ha res impossible. Si em dius que guanyaré totes les curses, signo ara mateix! Hem demostrat que som atrevits i ja n'hem guanyat set, així que mentre hi hagi possibilitats d'aconseguir victòries, jo seguiré arriscant i intentant-ho".

El de Cervera ha comentat que encara té marge de millora i que aquest dilluns, als tests a Montmeló, va intentar "no ser tan agressiu, ser més fi, com el Dani [Pedrosa] i el Jorge [Lorenzo]", però que no se'n va sortir. "El temps no arribava, i això és el que mana!".

stats