MOTOCICLISME
Esports 14/05/2011

A Le Mans, Bradl torna a ser el més ràpid

Stefan Bradl ha aconseguit la quarta 'pole' consecutiva als entrenaments oficials de Moto2 al circuit de Le Mans, la quarta prova del Mundial de motociclisme

Stefan Bradl ha fet la quarta 'pole position' de la temporada.

BarcelonaStefan Bradl (Kalex) ha aconseguit la pole, la quarta consecutiva, als entrenaments oficials de Moto2 al circuit francès de Le Mans, on es disputa el Gran Premi de França, quarta prova del Campionat del Món de motociclisme.

L'alemany va tornar a ratificar que a una volta no té rival en la categoria intermèdia del Mundial de motociclisme i va aconseguir un registre de 1:38.357, superant per només 45 mil·lèsimes el suís Thomas Luthi (Suter), segon classificat. Completa la primera línia el japonès Yuki Takahashi (Moriwaki), que en un últim intent va aconseguir arrabassar la tercera plaça al primer espanyol classificat, Aleix Espargaró (Pons Kalex), quart.

La resta d'espanyols van estar liderats per Marc Márquez (Suter), que va finalitzar en sisena posició i el principal objectiu és acabar una carrera, després d'haver caigut en les tres primeres. Julián Simón (Suter) es va colar entre els deu primers en acabar novè. Axel Pons (Pons Kalex) va acabar catorzè, mentre que Pol Espargaró (FTR) no acaba d'adaptar-se a la categoria i va aconseguir el dinovè.