MOTO3
Esports 27/10/2012

Cortese aconsegueix la setena 'pole' de la temporada a Austràlia

Maverick Viñales, que reapareix després de no córrer a Malàisia, ha estat setè en uns entrenaments marcats per la pluja

Ara
1 min
Sandro Cortese, al circuit australià de Phillip Island

BarcelonaEl ja matemàticament campió del món de Moto3, Sandro Cortese, ha aconseguit la 'pole position' del GP d'Austràlia que se celebra durant aquest cap de setmana al circuit de Phillip Island.

L'alemany ha dominat uns entrenaments oficials de la categoria petita marcats per la pluja, ja que quan feia un quart d'hora que ha començat la sessió ha començat a ploure i molts pilots no han tornat a sortir veient la impossibilitat de rebaixar els seus registres.

Cortese ha pogut celebrar la setena 'pole position' de la temporada per davant de Jonas Folger, mentre que Efrén Vázquez ha aconseguit el tercer millor temps.

El català Maverick Viñales, que torna a pujar a la seva moto després de no córrer a Malàisia per decisió pròpia, s'ha hagut de conformar amb la setena posició, per davant del seu rival en la lluita pel subcampionat, el balear Lluís Salom.

Pel que fa a la resta de pilots, el barceloní Àlex Rins ha patit una caiguda durant la sessió i ha acabat 17è, per davant d'Adrián Martín (18è), Isaac Viñales (19è) i Àlex Márquez (20è).

stats