MOTOGP
Esports 27/10/2013

Lorenzo guanya al Japó per davant de Márquez i el títol es decidirà a València

A Xest, si Lorenzo guanya, Márquez seria campió del món acabant en la quarta posició

Nuria García
1 min

BarcelonaMarc Márquez i Jorge Lorenzo es jugaran el títol de campió del món de MotoGP a València. El pilot mallorquí ha aconseguit imposar-se al Gran Premi del Japó per davant del de Cervera, i a Xest, d'aquí a quinze dies, malgrat que Lorenzo guanyi, Márquez només necessita acabar quart per ser campió.

Els dos pilots que lluiten pel Mundial -Pedrosa s'ha quedat sense opcions després d'acabar tercer aquest diumenge al Japó- s'han situat ràpidament al capdavant. Lorenzo, que arrencava des de la 'pole', no ha abandonat la primera posició en cap moment. El mallorquí sabia que havia de fer la seva cursa, sense pensar en què feien els altres. Per la seva banda, Márquez ha intentat a l'inici apropar-se a Lorenzo, però la moto l'ha avisat i ha decidit ser intel·ligent.

El de Cervera ha perseguit Lorenzo fins que a cinc voltes per al final ha decidit treure la calculadora i evitar prendre riscos. Un segon lloc al Japó, combinat amb un quart a València -malgrat que Lorenzo guanyi les dues curses- el faran campió. I després de l'ensurt que ha patit aquest diumenge al matí durant la sessió d'entrenaments lliures -ha patit una forta caiguda i ha hagut de passar pel centre mèdic- ha estat intel·ligent pensant en el Mundial.

Tercer ha acabat Dani Pedrosa, que tot i que en els primers girs ha aconseguit seguir el ritme de Lorenzo i de Márquez, ha acabat endarrerit respecte als dos pilots.

stats