FÓRMULA 1
Esports 08/03/2011

La FIA dóna a Bahrain fins el maig per decidir si organitza el seu Gran Premi

El Consell Mundial de la FIA ha atorgat a Bahrain fins l'1 de maig perquè comuniqui si, com va dir Bernie Ecclestone, el Gran Premi es pot celebrar al novembre

Redacció
1 min

ParísEl Consell Mundial de la FIA ha decidit atorgar a la Federació de Motor de Bahrain fins l'1 de maig perquè comuniqui si està en condicions d'organitzar el Gran Premi, previst per al proper cap de setmana però ajornat per les revoltes que s'han produït al país.

La Federació Internacional d'Automobilisme (FIA) ha pres aquesta decisió en la reunió de París, en la qual ha analitzat una possible nova data per a la carrera.

Les autoritats de Bahrain van decidir ajornar el Gran Premi el passat dia 21, una setmana després que comencessin les manifestacions contra el Govern d'aquest país. Des de llavors, la FIA estudia si la carrera que anava a obrir el Mundial d'aquest any pot celebrar-se en una altra data.

El patró de la Fórmula 1, Bernie Ecclestone, ha assenyalat que la prova pot disputar-se al novembre, abans del final del Mundial, que es tancarà al Brasil.

stats