Motor

Cinc campions del món del les dues rodes s'entrenen al CAR amb esportistes discapacitats

Marc Márquez, Toni Bou, Àlex Crivillé, Carles Checa i Takahisa Fujinami donen suport al nou projecte de la Fundació Isidre Esteve

Cinc campions del món de les dues rodes s'han entrenat aquest dilluns al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès amb diversos esportistes amb lesions medul·lars amb l'objectiu de promocionar el nou projecte que ha posat en marxa la Fundació Isidre Esteve: el Centre Esportiu Pont.

Marc Màrquez, el vigent campió de Moto GP; Àlex Crivillé, el campió de la categoria de 500cc l'any 1999, Carles Checa, el campió del món de Superbikes el 2011, i Toni Bou i Takahisa Fujinami, campions del món de trial, han estat els pilots que s'han exercitat en un entrenament adaptat i que alhora han acompanyat el propi Isidre Esteve en la presentació d'aquest projecte, que té com a objectiu fomentar l'esport de persones amb discapacitats a través d'entrenaments personalitzats.

"L'activitat esportiva s'ha d'adaptar a les persones, no les persones a l'activitat esportiva" , ha explicat Esteve. A més, l'ex pilot de raids ha afegit que la seva fundació i la Fundació Repsol han arribat a un acord "per expandir aquest projecte per Espanya". Per la seva banda, Mar Màrquez ha destacat que ha gaudit d'una bona experiència: "Era la segona vegada que participava en un acte com aquest i ve molt de gust, perquè et diverteixes i veus la cara de felicitat d'ells i la seva motivació per tenir-te davant, ja que, sense adonar-se'n, s'esforcen més", ha dit el de Cervera.