FÓRMULA 1

L'alemany formarà part de la graella de sortida del Gran Premi de Bahrain

Nick Heidfeld ocuparà el lloc de Kubica a l'escuderia Lotus Renault

Eric Boullier, director esportiu de l'equip, va assegurar que Heidfeld va causar molt bona impressió en unes proves la setmana passada al circuit espanyol de Xerès

El pilot alemany Nick Heidfeld formarà part de l' equip Lotus Renault GP aquesta temporada en substitució de l'accidentat Robert Kubica , segons ha comunicat l' escuderia en una nota de premsa .

" M'agradaria haver tornat a la Fórmula 1 en circumstàncies diferents " , va explicar el pilot en un comunicat.
" Tinc bones sensacions amb el cotxe " , va reconèixer Heidfeld , que es va declarar " extremadament motivat " .

El director esportiu de l' equip , Eric Boullier , va assegurar que Heidfeld va realitzar unes proves la setmana passada al circuit espanyol de Xerès i va causar molt bona impressió . " Sempre vam dir que la prioritat era tenir un pilot amb experiència i creiem que és l'home ideal per aquest lloc " , va afegir .

Heidfeld ja va tenir un primer contacte amb el cotxe oficial de l'escuderia en els entrenaments a Xerès , i entrenarà oficialment amb l' equip en el Circuit de Catalunya del 18 al 21 de febrer. També formarà part de la graella de sortida del Gran Premi de Bahrain al costat del pilot rus Vitaly Petrov .

El polonès Kubica va patir un greu accident en un ral·li al nord d'Itàlia el passat 6 de febrer, pel qual ha estat operat en tres ocasions .