Fórmula 1
Esports 21/04/2013

Fernando Alonso trenca el DRS a Bahrain i s'ha d'aturar dos cops al box

El pilot asturià ha activat aquest complement aerodinàmic per tenir més velocitat punta, però en fer-ho, s'ha doblegat l'aleró del darrera del seu Ferrari

M. Molina
1 min
El DRS trencat del Ferrari de Fernando Alonso

BarcelonaFernando Alonso ha trencat el DRS del seu Ferrari durant el Gran Premi de Bahrain i s'ha hagut d'aturar dues vegades al box per solucionar el problema. El pilot asturià ha activat aquest complement aerodinàmic per tenir més velocitat punta, però en fer-ho, s'ha doblegat l'aleró del darrera i ha quedat travat.

El problema s'ha produït a la volta 7. Alonso ha activat el DRS però se li ha quedat bloquejat, obtenint més velocitat punta a les rectes però també amb menys càrrega aerodinàmica als revolts.

Els enginyers l'han cridat al box per solucionar-ho, i ho han fet inicialment tornant la peça al seu lloc –l'aleró s'havia girat cap enrere, en comptes de tornar a la posició original–. Tanmateix, quan Alonso ha tornat a la pista i ha activat de nou el DRS, l'aleró ha tornat a quedar-se travat, i el pilot s'ha vist obligat a tornar a box.

En aquesta segona aturada, novament els enginyers han posat la peça a lloc, i Alonso ha rebut l'ordre de no activar el DRS de nou, per evitar el problema.

stats