FÒRMULA 1
Esports 20/02/2012

El nou Mercedes W03 s'estrena a Montmeló amb uns entrenaments amb quatre campions del mon

El Circuit de Catalunya acollirà a partir d'aquest dimarts a segona tanda d'entrenaments de pretemporada de Fórmula 1, amb la posada de llarg del nou Mercedes W03 com a principal novetat.

Efe
2 min

BarcelonaEls monoplaces sortiran a l'asfalt de Montmeló els dies 21, 22, 23 i 24 de febrer. L'activitat començarà a les 9 del matí fins a les 13.00 hores i tornarà a reprendre's de 14.00 a 17.00 hores. Mercedes estrenarà oficialment el W03 demà a les 8.30 hores.

L'escuderia alemanya va realitzar diumenge un entrenament privat al Circuit de Catalunya, aprofitant que no havia rodat amb el seu W02 en l'última jornada dels test de Jerez. Michael Schumacher, que serà l'encarregat d'estrenar demà el cotxe, i Nico Rosberg van completar uns 300 Km. sobre el traçat català a la recerca d'unes primeres impressions que, segons que ha transcendit, van ser bastant positives.

A Montmeló també es veurà per primera vegada Vitaly Petrov al volant del nou Caterham, en substitució de Jarno Trulli, a qui l'escuderia ha deixat sense cotxe oficial i per tant que deixa la Fórmula 1 després de quinze anys en la categoria reina.

HRT serà la gran absent d'aquesta segona setmana d'entrenaments, ja que li falta per superar un últim test de xoc. L'equip espanyol espera poder estrenar el nou monoplaça a Montmeló en la primera setmana de març. En el Circuit, un traçat tècnic ideal per avaluar el rendiment dels monoplaces, també es testaran els compostos definitius de Pirelli per a aquest 2012.

Programa de pilots:

RED BULL: Vettel (dimarts i dimecres) i Webber (dijous i divendres)

MCLAREN: Hamilton (dimarts i dimecres) i Button (dijous i divendres)

FERRARI: Alonso (dimarts i dimecres) i Massa (dijous i divendres)

MERCEDES: Schumacher (dimarts i dijous) i Rosberg (dimecres i divendres)

LOTUS: Grosjean (dimarts i dimecres) i Raikkonen (dijous i divendres)

WILLIAMS: Senna (dimarts), Bottas (dimecres) i Maldonado (dijous i divendres)

FORCE ÍNDIA: Hulkenberg (dimarts i dimecres) i Di Resta (dijous i divendres)

SAUBER: Pérez (dimarts i dimecres) i Kobayashi (dijous i divendres)

TORO ROSSO: Ricciardo (dimarts i dimecres) i Vergne (dijous i divendres)

CATERHAM: Kovalainen (dimarts i divendres) i Petrov (dimecres i dijous)

MARUSSIA: Pic (dimarts, dimecres i divendres) Glock (dijous)

stats