Publicitat
Publicitat

Dakar

El català Marc Coma renova dos anys més amb la marca austríaca KTM

El pilot català Marc Coma ha renovat per dos anys el seu contracte amb la marca austríaca KTM, amb la qual ha aconseguit, entre d'altres triomfs internacionals, els seus tres títols al Ral·li Dakar

El pilot català Marc Coma ha renovat per dos anys el seu contracte amb la marca austríaca KTM, amb la qual ha aconseguit, entre d'altres triomfs internacionals, els seus tres títols al Ral·li Dakar.

"Sóc molt feliç de seguir formant part de KTM i després de deu anys desitjo acabar la meva carrera al mateix lloc on vaig començar. Tinc la ment posada ja en els meus pròxims reptes: els ral·lis Faraons i del Marroc, com a preparació per a l'objectiu principal, que és el Dakar 2012", ha afirmat Coma en un comunicat del fabricant centreeuropeu.

El barceloní va començar a competir en el Dakar amb KTM el 2003; va acabar tercer en quatre etapes i va deixar clar que seria un dels grans ja en el seu primer any en la carrera més dura del món, que va guanyar per primera vegada el 2006, quan es disputava a l'Àfrica. Va repetir victòria el 2009 i 2010, ja a Sud-amèrica.

En el seu palmarès esportiu compta també amb el títol mundial de ral·lis el 2005, 2006, 2007 i 2010, i aquest mateix any ha guanyat la UAE Desert Challenge i Sardenya.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT