MOTOGP

Mor un comissari de pista després de patir un infart durant els primers entrenaments del GP de França de MotoGP

Els organitzadors del Mundial i els propietaris del traçat francès li retran homenatge

L'organització del Gran Premi de França de MotoGP (ACO, Automobile Club de l'Ouest) ha confirmat la mort d'un comissari de pista, Jean-Paul Plée, durant la primera sessió dels entrenaments lliures del Gran Premi de França de MotoGP al circuit Bugatti de Le Mans.

Jean-Paul Plée, de 58 anys i comissari de pista en aquestes instal·lacions des del 2002, ha mort com a conseqüència d'un infart tot i la ràpida resposta dels equips d'emergència del circuit i de les cures intensives a què ha estat sotmès al centre mèdic, on s'ha certificat la seva mort.

L'Automobile Club de l'Ouest ha traslladat el seu condol a la família i éssers estimats de Jean-Paul Plée, i el seu president, Pierre Fillon, ha dit en representació de tots que estaven "commocionats i tristos per la devastadora notícia de la mort de Jean-Paul, un bon exemple de l'equip d'oficials voluntaris del circuit". "Els més càlids pensaments estan amb la família i els éssers estimats del Jean-Paul i poden comptar amb el nostre suport total en aquest moment de profunda tristesa", ha dit.

Dorna, promotora de la cursa, la Federació Francesa de Motociclisme i l'ACO retran homenatge a Plée en aquest Gran Premi de França de MotoGP.

Més continguts de