MOTOCICLISME

Marc Márquez

Takahashi és el més ràpid en la jornada d'entrenaments lliures de Moto2

El japonès Yuki Takahashi ha estat el més ràpid en la segona jornada d'entrenaments lliures del GP de Qatar de Moto2, per davant d'Scott Redding i d'Stefan Bradl

El japonès Yuki Takahashi (Moriwaki) ha estat el més ràpid en la segona i última jornada d'entrenaments lliures per al Gran Premi de Qatar de Moto2, per davant del britànic Scott Redding (Suter ) i l'alemany Stefan Bradl (Kalex).

Takahashi ha marcat un millor temps en el seu últim gir de 2:01.695, només unes mil·lèsimes de segon més ràpid que Scott Redding, que en el seu afany de rebaixar encara més el seu registre ha acabat pel terra a l'última volta, encara que sense conseqüències per a la seva integritat física, ja que s'ha anat corrents a buscar la seva moto i ha pogut tornar en marxa fins als tallers del seu equip.

El millor català de la categoria ha estat el jove debutant Marc Márquez, de 18 anys, que ha acabat sisè amb la Suter, a poc més de sis dècimes de segon del més ràpid.

En els primers compassos dels entrenaments ha estat l'alemany Stefan Bradl amb la seva Kalex, qui ha marcat el ritme de aquestes proves lliures. Llavors, al registre de Bradl només s'acostaven el suís Thomas Luthi (Suter), a més del pilot de San Marino Álex de Angelis (Motobi) i el francès Jules Cluzel (Suter), tot i que encara restava molt de temps efectiu d'entrenaments.

Marc Márquez, el campió del món dels 125 cc el 2010, ha estat gairebé en tot moment entre els capdavanters, amb un Julián Simón (Suter) que ha semblat tenir problemes per aconseguir el millor rendiment de la seva moto i s'ha hagut de conformar amb la novena plaça final, just després de l'ex pilot de MotoGP Aleix Espargaró.

Amb el pas del temps Márquez ha estat esgarrapant dècimes al seu registre i ha arribat a col·locar al capdavant de la taula, en la segona posició, si bé en l'estirada final de tots els seus rivals ha acabat relegat a la sisena plaça, però literalment en la mateixa lluita de temps amb els millors de la categoria, en la seva primera jornada oficial d'entrenaments de Moto2.

L'última volta dels entrenaments ha resultat frenètica, ja que si en abans era l'alemany Stefan Bradl qui marcava el millor temps amb 2:02.508, a quatre minuts del final s'ha vist superat per Scott Redding, però en pocs segons tot ha canviat i el lideratge de Redding ha passat a Andrea Iannone i d'ell al nipó Yuki Takahashi.