FUTBOL
Esports 13/09/2013

Eto'o: "Abans odiava Mourinho; ara, en canvi, el sentiment és d'amor"

El camerunès treballarà al Chelsea per segon cop a les ordres del tècnic portuguès

Efe
1 min

BarcelonaEl davanter camerunès del Chelsea Samuel Eto'o ha revelat que va sentir "odi" cap al tècnic portuguès José Mourinho abans de canviar aquest sentiment per "l'amor" que assegura que li professa ara. "La relació que tinc amb José és veritablement interessant. Al principi estava basada en l'odi, però gradualment va anar creixent cap a l'amor", ha dit parlant amb la cadena britànica BBC.

El camerunès ha signat aquest estiu un contracte d'un any amb els "blues" després d'abandonar l'Anzhi Makhatxkalà rus, i s'espera que debuti aquest dissabte a les ordres de Mourinho en un partit de la lliga anglesa davant l'Everton. "M'agrada la seva forma de ser, té passió i parla dels problemes. Aquestes són les qualitats que m'agraden. Cada vegada que tingui l'oportunitat de treballar amb ell l'aprofitaré".

Eto'o ha subratllat que no tenia intenció d'abandonar el club rus aquest estiu i que va ser una trucada del tècnic portuguès el que el va convèncer per deixar l'Anzhi i traslladar-se a Londres.

stats