Tenis
Esports 30/09/2014

Nadal anul·la Gasquet en el seu primer compromís individual en quinze setmanes

El manacorí no ha tingut problemes per derrotar el tenista francès en dos sets (6-4, 6-0)

Efe
1 min
Rafa Nadal, durant el partit contra Gasquet a Pequín / PETAR KUJUNDZIC / REUTERS

PequínRafa Nadal, segon cap de sèrie al torneig de Pequín, ha debutat amb una sòlida victòria (6-4 i 6-0), contra el francès Richard Gasquet en el seu primer partit oficial en categoria individual des de la lesió de canell que va patir ara fa quinze setmanes en un entrenament.

Des de la seva eliminació als vuitens de final del torneig de Wimbledon davant l'australià Nick Kyrgios i abans del seu debut en el quadre individual a Pequín, l'exnúmero u del món només va comprovar l'estat del seu canell davant el francès Jo-Wilfried Tsonga en un partit d'exhibició celebrat fa cinc dies a Astana i en l'enfrontament de dobles disputat aquest dilluns a la Xina al costat de Pablo Andújar.

Fidel al seu estil, Nadal va construir el seu tretzè triomf sobre el tennista de Beziers, número 22 en la classificació mundial, gràcies a la solidesa dels seus cops des del fons de la vista i la seva major mobilitat.

Rafa Nadal s'enfrontarà en segona ronda a l'alemany Peter Gojowczyk, procedent de la fase prèvia i botxí del croat Ivo Karlovic en la seva estrena en el quadre principal.

stats